Handelsbetingelser

Af Skriv Min Festsang
Skriv Min Festsang – Bestilling og Betaling

En bestilling forudsætter at indbetalingen er registreret. Du vil herefter modtage en bekræftende mail med kvittering og leveringsdato. Når arbejdet med sangen er påbegyndt, er det ikke muligt at annullere bestillingen eller kræve pengene retur.

Din indbetaling indsættes på konto: Reg.nr. 5074 Kontonr. 0001517606 med angivelse af bestillers navn og mail. Bestiller og betaler du om aftenen eller i weekenden, modtager du en bekræftende mail, den førstkommende hverdag/bankdag. Du kan også vælge at betale over mobilepay til 40618368, ligeledes med angivelse af bestillers navn og mail i kommentarfeltet.

Vær opmærksom på at vores mail ikke ender i dine spammails

Skriv Min Festsang kan ikke drages til ansvar for fyldte mailboxe eller mails der havner i evt. spamfilter. DET ER MEGET VIGTIGT at du tilføjer vores mail til dine godkendte kontakter. Hvis mailen havner i dit spamfilter eller at din mailbox er fuld kan du hverken modtage kvittering eller sang, hvilket kan betyde at sangen kan blive flere dage forsinket.

Afsendelse

Det er IKKE muligt at se dele af sangen undervejs, ligesom det heller ikke er muligt at modtage sangen før den aftalte dato. Men naturligvis rettes evt. fejl eller misforståelser hvis der skulle være nogen, når du modtager sangen.

FESTSANG UDEN DESIGN Hvis du har bestilt en sang uden design modtager du sangen som et word-dokument på din email. Den færdige sang mailes senest kl. 18, på den aftalte leveringsdato.

FESTSANG MED DESIGN Hvis du har bestilt en sang med design, modtager du sangen som en PDF-fil på din email. Det er IKKE muligt at arbejde med designet selv, eller indsætte billeder. Vores designs laves i et specielt grafisk program som man ikke kan åbne med almindelige programmer. Den færdige sang mailes senest kl. 18, på den aftalte leveringsdato.

Billeder og Grafik

Billeder til design mailes til bestil@skrivminfestsang.dk eller vedhæftes samtidig med bestilling – send venligst kun det antal billeder der skal bruges. Det er desværre ikke teknisk muligt at forbedre kvaliteten af de tilsendte billeder, så kvaliteten af den færdige sang/print, afhænger af kvaliteten af de billeder du medsender.

Indhold og Stikord

Vi forsøger altid at skrive festsange der lever op til vores kunders forventninger. Det er dog vigtigt at understrege at lange forklaringer og historier ikke giver en bedre sang, da det tværtimod gør det svært at vide hvad der er vigtigt. Derfor må materialet du sender til sangen ikke fylde mere end max 1 A4 side. Du må meget gerne fremhæve de vigtigste ting, da vi ikke kan garantere at alt kommer med i sangen. Du kan hente vores stikords-skabelon lige her.

Det er vigtigt, at du sender alle stikordene på en gang, da vi påbegynder arbejdet kort tid efter vi har modtaget bestillingen. Stikord sendes til bestil@skrivminfestsang.dk samtidig med bestilling.

Skrivestil, Sprog og Forkortelser

Vi skriver i et moderne sprog, så vidt det er muligt. Det vil sige, vi bruger “talesprog” og forkortelser, f.eks kan god blive til go’, tage kan blive til ta’, have kan blive til ha’, osv. Det gør vi for på den måde kan få plads til langt mere indhold i sangene. De bliver mere personlige – og de bliver lidt mere friske at synge med på.

Databeskyttelsesordningen

Alle de informationer vi modtager når sangen bestilles, herunder navn, email og telefonnummer samt stikord videregives ikke. Der er således ingen 3. part der har adgang til nogen af de informationer vi modtager fra dig. Skriver du dig på vores mailingsliste giver du samtidig samtykke til at vi kan sende dig nyheder og tilbud til din email. Ønsker du ikke længere, at modtage tilbud kan du afmelde dig ved at skrive til social@skrivminfestsang.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål til din bestilling, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på mail  kundeservice@skrivminfestsang.dk

Personlige Festsange Skriv Min Festsang 500kr