Festsang konfirmation

Voksenlivet banker på og vi byder det velkommen med en festsang til den kommende konfirmand. Giv konfirmanden en personlig festsang som er værd at gemme og se tilbage på! Eller giv som konfirmand en takke-sang til de der står dig nærmest.

En konfirmation festsang skal fejre konfirmanden og hylde overgangen fra barn til voksen

Konfirmationen er en overgangsrite der markerer overgangen fra barn til voksen, det er derfor ikke uden grund at denne dag er en helt særlig dag for både de unge konfirmander og deres familier.

Alle konfirmander er forskellige og det skal en personlig festsang bære præg af. SKRIV MIN FESTSANG er professionelle rimsmede, der digter festsange til kendte melodier. Med udgangspunkt i dine stikord, skriver vi en personlig festsang til konfirmanden der giver  et smil på læben hos både konfirmanden og hos gæsterne – og så får vi selvfølgelig ordene til at rime og versefødderne til at passe.

Vil du som konfirmand vise en ekstra taknemmelighed og påskønnelse overfor familie og venner er en takke-sang en rigtig fin måde at vise det på. Er du konfirmand så bestil din takkesang på bestil@skrivminfestsang.dk.

En personlige festsang er Pernilles speciale!

Det kan du regne med når du bestiller en personlig festsang

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Hvad skal dine stikord indholde?

Vi ønsker at skrive festsange der lever op til vores kunders forventninger. Vi anbefaler at du skriver stikord svarende til 1 A4 side. Lange forklaringer og historier giver ikke en bedre sang, men kan gøre det sværere for os at vide hvad der er vigtigt. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en stikords-skabelon som du kan downloade her.

  • Hobbyer og interesser
  • Sportsgren
  • Livret
  • Sære vaner
  • Pinlige historier
  • A eller B menneske?

Det siger vores kunder

Jeg bestilte en sang til min farfars 85 års fødselsdag, og Skrivminfestsang leverede en super fin og personlig sang. Teksten var kreativ, nem at synge med på og den passede rigtig godt til melodien.

Signe designer flot design til dine festsange!

Det kan du regne med når du bestiller en personlig festsang

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Konfirmation festsange med et flot design

Sæt prikken over i’et og vælg en flot design-opsætning af din festsang GRATIS. Vi har designet flere forskellige typer design der passer til enhver begivenhed.  SE VORES DESIGN HER.

Konfirmation festsang design der skilder sig ud og er tidsvarende kan sætte prikken over i’et når man give en god og personlig festsang. Den præsentere sig også flot over for modtager og gæster der skal synge festsangen. Signe Sveigaard har flere års erfaring som grafisk designer. Signe har designet et udvalg af designs der passer til alle typer af fester. Designs vil løbende blive opdateret så flere festsang design vil kunne tilpasses din personlige festsang.