Festsange fødselsdag

Hip Hip Hurra - Forær en sang til fødselaren! Hvad end hovedpersonen fylder rund, halvrund eller 18 år skal fødselsdagen fejres med maner!

Med udgangspunkt i dine stikord, skriver vi en personlig festsang der giver et kærligt indblik i fødselarens liv

Skrivminfestsang.dk er professionelle rimsmede, der digter festsange til kendte melodier. Med udgangspunkt i dine stikord, skriver vi en personlig festsange fødselsdag der giver et kærligt indblik i fødselarens liv - og så får vi selvfølgelig ordene til at rime og versefødderne til at passe.

Fødselsdagssange har ofte en humoristisk, drillende, men kærlig undertone, som er med til at sætte stemningen og give anledning til latter og fortællinger om fødselaren.

En personlige festsang er Pernilles speciale!

Hvad kan du forvente når du bestiller en fødselsdagsfestsang?

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Hvad skal dine stikord indholde?

Vi ønsker at skrive festsange, der lever op til vores kunders forventninger. Vi anbefaler at du skriver stikord svarende til 1 A4 side. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en stikords-skabelon.

  • Hvem er fødselaren?
  • Hvilke oplevelser fra både hverdag, fest og ferie er værd at få med?
  • Hvilke fremtidsdrømme har fødselaren?

Det siger vores kunder

Jeg bestilte en sang til min farfars 85 års fødselsdag, og Skrivminfestsang leverede en super fin og personlig sang. Teksten var kreativ, nem at synge med på og den passede rigtig godt til melodien. – Michelle Hansen

Signe designer flot design til dine festsange!

Det kan du regne med når du bestiller en personlig festsang

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Festsange til fødselsdagen med et flot design

Sæt prikken over i'et og vælg en flot design-opsætning af din festsang gratis. Vi har designet flere forskellige typer design der passer til enhver begivenhed.

Festsangsdesign til fødselsdagen der skilder sig ud og er tidsvarende kan sætte prikken over i'et når man give en god og personlig festsang. Den præsentere sig også flot over for modtager og gæster der skal synge festsangen. Signe Sveigaard har flere års erfaring som grafisk designer. Signe har designet et udvalg af designs der passer til alle typer af fester. Designs vil løbende blive opdateret så flere festsang design vil kunne tilpasses din personlige festsang.