Skriv Min Festsang skriver professionelle festsange til alle begivenheder.

Nu skal vi bare have det sjovt – og det er anledning til nok i sig selv til at få skrevet en skræddersyet festsang til enhver begivenhed; Familien skal i skoven, julefrokost med vennerne, pigeaften med champagne – vi kan blive ved.

Overrask dine venner, familie o.lign. med en sjov og personlig sang, der inddrager alle folk i selskabet. Pinlige historier bliver kun pinligere af at blive sunget højt. Det er kun fantasien der sætter grænser – har du historierne, skal vi nok forfatte dagens underholdende festsang!

SKRIV MIN FESTSANG er professionelle rimsmede der digter festsange til kendte melodier. Med udgangspunkt i dine stikord skriver vi en personlig festsang som får rystet selskabet tættere sammen – og så får vi selvfølgelig ordene til at rime og versefødderne til at passe.

Hvad skal dine stikord indholde?

Vi ønsker at skrive festsange der lever op til vores kunders forventninger. Vi anbefaler at du skriver stikord svarende til 1 A4 side. Lange forklaringer og historier giver ikke en bedre sang, men kan gøre det sværere for os at vide hvad der er vigtigt. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en stikords-skabelon. Du kan hente vores STIKORDS-SKABELON lige her.

  • Hvad er anledningen for at i mødes?
  • Hvilke sjove situationer har i stået i sammen?
  • Hvad skal der ske i fremtiden?

Hvad kan du forvente når du bestiller en festsang?

  • Din festsang er skrevet på en melodi alle kan synge med på
  • Rim og versefødder passer
  • Relevant og personligt indhold
  • Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
  • Din festsang leveres til den aftalte tid

Det siger vores kunder

[blockquote align=”none” author=]Jeg bestilte en sang til min mors 50 års fødselsdag. Jeg sendte stikord og gode oplevelser og minder som kunne indgå i sangen. Skrivminfestsang formåede at skrive en fantastisk sang, som var nem at synge og samtidig rimede perfekt. Skrivminfestsang får min varmeste anbefaling, sangen gjorde at det blev en skøn fest med mange grin. – Pernille Rasmussen

[/blockquote]

Design af festsang

Sæt prikken over i’et og vælg en flot design-opsætning af din festsang GRATIS. Vi har designet flere forskellige typer design der passer til enhver begivenhed. SE VORES DESIGN HER.

Bestil din festsang her

Har du brug for en personlig festsang til en kommende fest, så er vi klar til at tage imod din bestilling. Bestil allerede idag.