Bryllups festsange

De skal gå hånd gennem livet – og det starter med en sang. Den gode festsange til brudeparret får alle de gode minder frem, både de sjove og dem der fremkalder tårer, med en sang som brudeparret kan genlæse igen og igen. Vi skriver selvfølgelig også festsange til sølvbryllup og guldbryllup.

Festsange ved et bryllup skal fejre brudeparret og hylde kærligheden

Alle bryllupper og brudepar er forskellige og det skal en personlig festsang bære præg af. Skriv min festsang er professionelle rimsmede, der digter bryllups festsange til kendte melodier. Med udgangspunkt i dine stikord, skriver vi en personlig festsang til brudeparret, der giver et smil på læben og bringer gæsterne tættere sammen - og så får vi selvfølgelig ordene til at rime og versefødderne til at passe.

En personlige festsang er Pernilles speciale!

Hvad kan du forvente når du bestiller en bryllupsfestsang?

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Hvad skal dine stikord indholde?

Vi ønsker at skrive festsange til bryllup der lever op til vores kunders forventninger. Vi anbefaler at du skriver stikord svarende til 1 A4 side. Lange forklaringer og historier giver ikke en bedre sang, men kan gøre det sværere for os at vide hvad der er vigtigt. For at gøre det lettere for dig, har vi lavet en stikords-skabelon.

  • Hvor har brudeparret mødt hinanden?
  • Hvornår og hvordan flyttede de sammen?
  • Hvad er deres ligheder og forskelle?
  • Hvor har de rejst sammen?
  • Hvad er deres fremtidsdrømme?

Det siger vores kunder

Jeg bestilte en sang til min mors 50 års fødselsdag. Jeg sendte stikord og gode oplevelser og minder som kunne indgå i sangen. Skrivminfestsang formåede at skrive en fantastisk sang, som var nem at synge og samtidig rimede perfekt. Skrivminfestsang får min varmeste anbefaling, sangen gjorde at det blev en skøn fest med mange grin. – Pernille Rasmussen

Signe designer flot design til dine festsange!

Det kan du regne med når du bestiller en personlig festsang

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Bryllups festsange med et flot design

Sæt prikken over i'et og vælg en flot design-opsætning af din festsang gratis. Vi har designet flere forskellige typer design der passer til enhver begivenhed.

Bryllups festsang design der skilder sig ud og er tidsvarende kan sætte prikken over i'et når man give en god og personlig festsang. Den præsentere sig også flot over for modtager og gæster der skal synge festsangen. Signe Sveigaard har flere års erfaring som grafisk designer. Signe har designet et udvalg af designs der passer til alle typer af fester. Designs vil løbende blive opdateret så flere festsang design vil kunne tilpasses din personlige festsang.