Billige festsange - nemme at synge

Vi mener at alle skal have råd til at give en godt skrevet og flot festsang til dem de har kær. Derfor tilbyder vi festsange der ikke kun er nemme at synge, men også er flotte at se på. Prisen for en sang er kun 500 kr. og så får du muligheden for at få et valgfrit design med i prisen.

Bestil din festsang idag

For kun 500 kr. skriver vores professionelle sangskriver din sang og vores grafiker sætter din sang op.

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Tilvalg til din bestilling

Express Levering af festsang 250 kr (levering inden for 7 hverdage)

Jeg bestilte en sang til min farfars 85 års fødselsdag, og Skriv Min Festsang leverede en super fin og personlig sang. Teksten var kreativ, nem at synge med på og den passede rigtig godt til melodien.

– Michelle Hansen, Glad kunde hos Skriv Min Festsang

Festsange der er nemme at synge med på

Festsange er SKRIV MIN FESTSANGs speciale – vi mener at alle fortjener en god og personlig festsang til at markere alle livets begivenheder. Vi tilbyder billige festsange hvad end det gælder bryllup, konfirmation, fødselsdag eller andre mærkedage, kan en festsang være en rigtig god, unik og personlig måde at forevige dagen på.

Gør din festsang mere personlig. Vælg med eller uden design

Vi tilbyder to typer bestillinger når du reservere tid til din festsang. Du kan bestille med eller uden design. Vi anbefaler vores kunder at vælge med design. Et farverigt, personligt design sætter prikken over i’et når sangen overleveres til hovedpersonen og gæsterne. Vi tilbyder en lang række designs som du kan vælge fra. Ønsker du at få billeder med på sangen, medsender du blot billederne ved bestilling og de bliver en del af det færdige design. Der er dog maks plads til tre billeder. Skal sangen bruges hurtigt, tilbyder vi at du kan bestille med ekspress levering. Det halvere leveringstiden og vi sætter alle sejl ind for at levere din sang.

Så nemt er det at bestille din personlige festsang

Når du bestiller din festsang, kan du vælge at bestille din sang med eller uden design. Bestiller du den uden design modtager du filen som et worddokument. Bestiller du en festsang med design modtager du en PDF-fil. Ønsker du at modtage sangen hurtigere kan du tilkøbe ekspress levering.

En bestilling forudsætter at indbetalingen er registreret. Du vil herefter modtage en bekræftende mail med kvittering og leveringsdato. Når arbejdet med sangen er påbegyndt, så er det ikke muligt at annullere bestillingen eller kræve pengene retur.

Personlige festsange er sangskriver Pernilles speciale!

Det kan du regne med når du bestiller en personlig festsang

✔ Festsange på en melodi alle kan synge med på
✔ Rim og versefødder passer
✔ Relevant og personligt indhold
✔ Et moderne sprog og tilsvarende opsætning
✔ Din festsang leveres til den aftalte tid.

Billige personlige festsange til de dage der betyder lidt ekstra

Det kan være dyrt at afholde livets store begivenheder. Der skal være råd til både lokaler, mad og tøj. Alle detailer skal være i orden, det samme gælder den gode feststemning. En festsang samler alle gæster og er et dejligt fysisk minde på de dage hvor tiden som oftest flyver afsted. Vi tilbyder derfor billige festsange, da vi mener alle skal have råd til at markere de dage der betyder ekstra meget. For kun 500 kr. vil vores tekstforfatter skrive en personlig sang og vores grafiker vil ‘pakke’ sangen flot ind, så du kan give en ekstra flot gave til konfirmanden, brudeparret eller fødselaren.